Diverse groepslessen

TotalFysio biedt diverse groepslessen aan, zoals yoga, spinning en body pump op al haar locaties in Noord-Brabant: Eindhoven Vijfkamplaan, Eindhoven Philipsstadion, Rosmalen, Sint-Oedenrode, Tilburg en Vught.

Welke groepslessen bieden wij?

TotalFysio biedt onder andere yoga, spinning en body pump. Yoga is erop gericht lichaam, geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Dat wordt gerealiseerd door een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een prettig gevoel van ontspanning. Bij spinning fietst u staand of zittend op een speciale hometrainer, onder begeleiding van één van onze instructeurs. Tijdens de work-out wordt de weerstand van de hometrainer aangepast, waarbij hart, longen en beenspieren worden getraind. Body pump is een vorm van aerobics waarbij u op muziek alle spieren onder handen neemt met behulp van gewichten en halters. De nadruk ligt op krachttraining, waarbij u vetten omzet in spieren, aan spierversterking doet overtollige pondjes kwijtraakt.

Groepslessen bij TotalFysio

Groepslessen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan uw behandelplan bij TotalFysio en bovendien zorgen voor blijvend resultaat. Door te investeren in een gezondere leefstijl, waarvan sport, bewegen en ontspannen een belangrijk onderdeel zijn, kunt u klachten wegnemen en ervoor zorgen dat deze weg blijven.

Oplossingen voor de lange termijn

Wanneer u begint met één of meerdere van onze groepslessen, zult u merken dat uw lichaam en geest hier direct baat bij hebben. Maar hoe zorgen we ervoor dat u gemotiveerd blíjft en uw levensstijl blijvend aan kunt passen? Bij TotalFysio draait alles om oplossingen voor de lange termijn. Daarom bekijken we samen hoe we veranderingen in uw levensstijl kunnen aanbrengen die ervoor zorgen dat uw gezondheid blijvend verbetert.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?